Ny sadel

Wiihhei idag provade vi den nya sadeln som vi hade beställt av en tjej, det är en prestige D1 med det nyaste och bästa lädret! Riktigt lyxig och bra sadel för både ryttare och häst men Pinky är verkligen värd det:)

Det är även väldigt samart för man kan ändra bommen så om den fortsätter att passa mig kan man använda den på en större häst, detta är även bra på Pinky då han kommer att skaffa sig lite mer muskler och då kommer den alltid att kunna passa honom :D

"En unik, exklusiv dressyrsadel av världsklass! Dubbelt kalvläder ger ett perfekt grepp och är mjukt och smidigt. D1 erbjuder ett helt nytt och revolutionerande anpassningssystem som ger hästen maximal bogfrihet samtidigt som ryttaren kommer mycket närmare hästen i perfekt balans"

 

Så skön att rida i!

Delle fick pulsa i snön efter vi hade provat sadeln och han kämpade på riktigt bra. Imorgon blir det en lugnare dag igen men på Söndag och Måndag blir det Martin träning!

 
Postat av: anonym

fin:) vad kostade den?

Svar: Den var dyr men det tycker vi att Pinky är värd och det är ju så smart att man kan ändra den så jag kan ju även andvända den på stor häst sen! :D
Ella Viebke

2012-12-15, 10:26:34 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: