Mål 2013

Mål 2013:
Delle: Målen med Delle nästa år är ganska höga! Vi har ju nu haft ett år i nationellt, ett " skaffa rutin " år, därför har vi nu lite högre krav.
Först och främst ska vi höja våran sämsta nivå, alltid kunna ligga över 66-67 även om inte allting kanske satt den gången. Vi ska också bli säkrare i programmen så att vi inte får massa onödiga missar i t.ex enkla byten eller att någon skola är för rak.
Men mitt huvudmål är att faktiskt ta mig till A-finalen i SM, vi snubblade på målsnöret detta år... Sen ska vi också ha kul och träna mycket!

Pinky: Vi börjar väll året med LC och LB så får vi se hur det går. Men helst vill vi ju även hinna med LA till hösten. Att komma till ungponny finalen och championatet är också två mål! Men detta år blir ju "skaffa rutin år" på honom. Vem vet hur han är på en ny plats med nya hästar, men vi hade faktiskt att åka i väg och träna hos både Emma och Martin så att vi får se hur han är att åka iväg med;)

Postat av: Anonym

Vad roligt! Du är verkligen duktig! Vad är ditt bästa tips för att få en ponny eftergiven och mjuk i kroppens samt självbärig?;)

2012-11-15, 20:42:38 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: