Vart tog tiden vägen!?

 

Halloj!

Det var ett tag sen jag skrev här.. Har verkligen försökt men man märker att tävlingssäsongen har rivstartat nu, tiden rinner ut i sanden så fort.

 

Aja ni ska iallafall få en liten sammanfattning över de senaste veckorna.

Vi var nere i Willands och tävlande, första dagen gick det inte alls som vi hade tänkt men efter att ha taggat upp ordentligt så gick vi in och gjorde en 68,6 ritt o kom 2a! Vann en resväska;P

 

 

Under de tre dagarna i Willands vilade Pinky. Han hade även lyckats ta av sig en framsko, så han fick även ett par extra dagars vila som grädde på mosset;) 

 

Men nu när båda ponnyerna går igen så känns de jättefina och nästa helg ska båda iväg och tävla. Pinky på lördag en LB:1 på Årsta runsten. På söndag blir det nationellt för Delle i  Eskilstuna! Ska bli kul att se speciellt hur Pinky hittar på, men tanken är bara att ta det lungt och göra så att han ska få en bra och positiv första intryck av att vara ute och tävla så att han boostar sitt självförtroende :D

 

Mamma och Challe var och mätte Pinky i fredags. Haha Pinky var snäll som ett lam men liten som en myra... 145,5 men de drar av en cm för skon= 144,5 och sedan avrumdar de neråt= 144cm blev han;) Men han var nyskodd vilket kanske spelade in?;)

Delle njuter i vårsolen som nästan alltid är framme nu förtiden:)
Pinky är så fin nu! Har vrkligen börjat bygga på sig mera muskler;)
Var på Justins konsert i onsdags. Helt galet hur nära jag och min kompis kom.

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: